Erkend Sapa-Vakman

Lippens Aluminium is een erkend Sapa-vakman. Dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo mag u gerust zijn dat wij altijd kwaliteit leveren en werken met de allernieuwste materialen en technieken.

Wat is een Sapa-vakman?

Sapa is een kwaliteitsmerk van aluminiumprofielen en het label waaronder wij werken. Sapa zelf legt onze zeer strenge kwaliteitseisen op. We worden door Sapa opgeleid én voortdurend bijgeschoold. Als erkend Sapa-vakman en trotse houder van het kwaliteitslabel, staat Lippens Aluminium uit Eeklo garant voor professioneel advies, vakwerk en een uitmuntende service.

Waarom kiezen voor Sapa?

 1. Individuele aanpak
  We gaan met u in gesprek om uw verwachtingen in kaart te brengen, maar ook om u advies te geven over alle technische en esthetische mogelijkheden, wettelijke vereisten en subsidies.
 2. Nauwkeurige offerte
  U krijgt een sluitende en gedetailleerde offerte. Geen verrassingen, want we weten hoe belangrijk uw bouwbudget is.
 3. Duidelijke communicatie en afspraken
  Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Duidelijke afspraken zorgen ervoor dat onze verwachtingen op elkaar afgestemd zijn. Hebt u tijdens het project een vraag? Dan krijgt u snel een duidelijk antwoord.
 4. Het innovatieve gamma van het Sapa Building System
  We werken enkel met profielen van SAPA Building System. Deze kwaliteitsprofielen voldoen ruimschoots aan de Belgische EPB-norm en werden uitgebreid getest. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze hebben ook nog eens een zeer hoge isolatiewaarde.
 5. We maken & plaatsen uw ramen en deuren zelf
  Als Sapa-vakman maken we uw aluminium ramen en deuren zelf, in ons eigen atelier in Eeklo. Ook de plaatsing gebeurt door onze eigen vakmannen, die uw project kennen. Zo garanderen we kwaliteit en maatwerk.
 6. Controle van het eindresultaat
  Bij de oplevering controleren we samen met u de geïnstalleerde ramen en deuren. We laten uw werf proper achter.
 7. Tien jaar garantie
  Met maar liefst 10 jaar garantie en een uitgebreide en flexibele service-na-verkoop, kunt u gerust zijn.

© 2020 Lippens Aluminium