Lippens Aluminium Eeklo: ramen en deuren sinds 1960

Onze geschiedenis

Lippens Aluminium werd opgericht in 1960 door Wilfried Lippens. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door Bruno Lippens. De firma Lippens bvba heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda’s en poorten. Samen met u gaan wij op zoek naar de oplossing op maat die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Ons eigen atelier in Lievegem

Lippens Aluminium wil niet de grootste zijn, wél de beste. Al onze ramen en deuren worden vervaardigd in eigen beheer met het Sapa-profielsysteem. Sapa Building System is toonaangevend producent van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, veranda’s en vliesgevels en verdeelt deze wereldwijd. Naast Sapa, werken we ook met een aantal andere kwaliteitsmerken, zoals Hörmann sectionale poorten, Renson zonnewering en verluchtingsroosters, Hildi rolluiken, Selve & Somfy automatisatie en Sobinco raambeslag.

Gezien al onze ramen, deuren, veranda’s en poorten in ons eigen atelier en op maat gemaakt worden, kunnen wij het volledige productieproces op de voet volgen en zijn wij in staat de volledige controle te behouden over een correcte uitvoering.

We nodigen u graag uit in ons atelier om uw nieuwbouw of renovatie te bespreken. Kom gerust langs bij ons in Zomergem (Lievegem)! Contacteer ons voor een afspraak.
 

© 2020 Lippens Aluminium