Aluminium veranda’s en lichtstraten

Met een veranda of lichtstraat haalt u het open gevoel van buiten naar binnen. Een lichtstraat geeft u de kans om ook binnen van die heldere blauw lucht te genieten. Een veranda geeft u dan weer het gevoel dat u nog een beetje in uw tuin zit. Uiteraard moeten zowel lichtstraten als veranda’s oerdegelijk zijn, alle comfort voorzien en goed geïsoleerd zijn. Daar zorgen we bij Lippens Aluminium voor.

Ultrasterk aluminium van Sapa

Aluminium leent zich uitstekend voor een vlotte en oerdegelijke constructie van veranda’s of lichtstraten. Aluminium is namelijk vrij van roest, rot of slijtage. En het is oneindig recycleerbaar. Sapa Building System biedt u slanke profielen en een ruime keuze aan ontwerpen.

Op vlak van vorm en uitvoering zijn er nagenoeg geen beperkingen. Een basic kubusvorm, een hoekmodel, een riante villa- en kioskuitvoering of een zeer complexe vorm. Wat u ook verlangt qua vorm of stijl, Lippens Aluminium realiseert het!

Isolatie en klimatisatie

Vroeger raadde men af om veranda’s pal op het zuiden te plaatsen wegens de hitte in de zomer. Ondertussen is dat geen probleem meer. Dankzij de huidige glas- en profielsoorten, in combinatie met zonnewering, is oververhitting onmogelijk. Laat dus gerust uw verbeelding de vrij loop en plaats uw veranda waar u wil, in harmonie met de stijl van uw woning.

Wie zijn veranda in de zomer koel wil houden, overweegt best een klimatisatiesysteem. In de winter zorgen superisolerend glas en dito profielen er dan weer voor dat de warmte binnen blijft, zodat u maximaal kan genieten met minimale verwarmingskosten.

Contacteer Lippens Aluminium voor aluminium veranda’s en lichtstraten, helemaal op uw maat.
 

© 2020 Lippens Aluminium